Política de Cookies | Farmàcia

Política de Cookies

En compliment del Reial Decret Llei 13/2012, del 30 de març pel qual es modifica la Llei de Serveis de Societat de la Informació i relatiu a la utilització de cookies en pàgines Webs; INDUSTRIAS AUGUSTA, S.L. l'informa que aquest lloc Web utilitza cookies per poder mesurar i analitzar el tràfic de la Web, per facilitar-li la seva experiència com a usuari i oferir-li un millor servei. Si ho desitja pot configurar el seu navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de cookies o bé per impedir la instal·lació de les mateixes, tenint en compte que d'aquesta forma deixaria de tenir accés a certes funcions en Internet.

Definició i funció de les Cookies

Una cookie és un petit arxiu creat per un lloc d'Internet per emmagatzemar informació en el seu equip, com per exemple, les preferències quan es visita una web. Quan s'accedeix a una pàgina Web que utilitza Cookies, aquesta sol·licita al navegador que guardi una o més cookies en el disc dur.
Les cookies sovint guarden la configuració dels llocs web, com l'idioma preferit o la ubicació. Així, quan l'usuari torna a aquesta pàgina Web, el navegador envia de nou les cookies que li pertanyen, la qual cosa permet prestar servei i informació personalitzada en funció de les necessitats.
Les cookies també poden arribar a guardar informació que identifiqui personalment als usuaris, no obstant això, aquest lloc web no utilitza aquest tipus de cookies, i només tindrà accés a la informació personal que vostè proporcioni a través dels formularis de contacte.
Es pot canviar la configuració de cookies del navegador que vostè utilitza, perquè li permeti aprovar o rebutjar automàticament peticions d'emmagatzematge de cookies quan es tanca el navegador i altres opcions addicionals.

Tipus de cookies que utilitza aquesta pàgina Web

• Tècniques
    Aquest tipus de cookies facilita informació sobre l'ús que l'usuari realitza de la Web, com per exemple, quines pàgines ha visitat o si ha tingut problemes tècnics en els accessos. Aquestes cookies no permeten identificar-li, ja que la informació que recullen és anònima i serà utilitzada únicament per treballs de millora de disseny de la pàgina i de navegació, estadístiques d'ús, etc. Permeten que la web funcioni de forma més àgil i adaptada a les preferències dels usuaris.
  • De registre
    Es creen al registra-te o quan inicia una sessió com a usuari de la Web.
  • De personalització
    Permeten personalitzar les funcions o continguts del lloc web en funció de les dades obtingudes del navegador.
  • Estat de la sessió
    Aquestes cookies guarden la informació necessària durant la sessió i els canvis relacionats amb ella, i també determinen si està registrat o no en la web.
  • Processos
    Les cookies de processos permeten el funcionament del lloc web i ofereixen serveis esperats per l'usuari que accedeixin al lloc web com, per exemple, la navegació amb pàgines web o l'accés a àrees segures del lloc web.

Relació de Cookies utilitzades pel domini www.farmaciaclapes.es:

• Cookies tècniques
Cookie Duració Descripció
ASPSessionId Cookie de sessió Utilitzada per definir l'estat de la sessió i registrar la sessió del visitant, no és intrusiva ni manté el seu registre entre visites ni en diferents llocs Web. Utilitzada a fi de gestionar àrees d'inici de sessió i també serveix per a cistelles de compra. Està integrada en el nostre gestor de continguts. Roman constant durant la sessió.
polCookId 10 anys Utilitzada per a comprovar si el visitant ja va ser informat de la política de cookies de la web.
  • Cookies tècniques de tercers
Cookie Duració Descripció
PHPSessid Cookie de sessió Corresponen a “protectwebform.com” per a la implementació del Captcha dels formularis web.

Revocació i eliminació de Cookies

Vostè pot configurar el seu navegador per permetre, bloquejar, eliminar o desactivar les cookies instal·lades en el seu equip, mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu equip. En cas que no permeti la instal·lació de cookies en el seu navegador és possible que no pugui accedir a alguna de les seccions o funcionalitats d'aquest lloc web.
Per configurar el navegador, desactivar o administrar la instal·lació de cookies, i que d'aquesta manera s'esborrin automàticament una vegada que es tanqui el navegador, equip o dispositiu, pot obtenir més informació fent ''click'' en els següents enllaços que li proporcionem, en funció del navegador que vostè utilitza:

De forma general la majoria de navegadors permet l'accés ràpid a l'eliminació de les dades de navegació, prement la seqüència de tecles Ctrl+Mayus+Supr, podent-se esborrar les Cookies.

Actualització de la nostra Política de Cookies

És possible que actualitzem la nostra Política de cookies en aquest lloc Web en funció d'exigències legals o tècniques, per això si ho desitja, aconsellem que revisi aquesta política en alguna ocasió, a fi d'estar adequadament informat sobre com i perquè utilitzem les cookies.