Accessibilitat | Farmàcia

Accessibilitat

S’han definit combinacions de teclat per accedir als enllaços principals del lloc web. Les opcions a les quals podeu accedir mitjançant combinacions de tecles són:

• 1: Inici: accés a la pàgina d'inici d'aquest web
  • 2: Contacta: accés a les dades de contacte i el formulari de contacte del web
  • 3: Mapa web
  • 0: Accessibilitat: accés a aquesta pàgina d’informació sobre les funcionalitats d’accessibilitat del web

Per utilitzar les combinacions de teclat en sistemes basats en Microsoft Windows s’usen les combinacions de tecles següents:

• Tecla d’accés ràpid (a Internet Explorer 4.0, Netscape, Mozilla)
  • ALT+Tecla d’accés ràpid + Tecla INTRO (Internet Explorer 5 ó superior)
  • Tecla Majúscules + Esc per activar les tecles d'accés ràpid a Opera.

A sistemes operatius Mac, podeu utilitzar la combinació CONTROL+Tecla d’accés ràpid.

HTML 4.01 válido   CSS válido